x تبلیغات
تونو تایمز

آیا انواع بیماری هایی که می توانند باعث ریزش مو بشوند را می شناسید؟

 

به غیر از انواع بیماری های ریزش مو، انواع سرطان ها و درمان آن ها با شیمی درمانی ی تواند باعث ریزش موی افراد شود. در ادامه این مطلب از سایت خرید کلاه گیس با انواع سرطان ها آشنا خواهید شد.

علل ایجاد سرطان

سرطان ها و این گونه بیماری ها به دلایل مختلفی ممکن است که ایجاد شوند. موازدی از جمله مشکلات ژنتیکی، استرس، تغذیه و ..... البته یکی از مواردی که بسیار به گوش ما می رسد رادیکال آژاد است.

سرطان خون

سرطان خون یا لوسمی تا ۸ درصد کل سرطان ها را شامل می شود و پنجمین سرطان شایع انسانی در جهان می باشد و یکی از چهار سرطان شایع در میان کودکان می باشد. لوسمی، لوکمیا یا همان سرطان خون در اصل سرطان سلول های خونی است که به گلبول های سفید مربوط می شود.

سرطان تخمدان

سرطان تخمدان از تخمدان‌ها شروع می‌شود. اندام‌های کوچکی در دستگاه تناسلی زنانه که در آن تخمک‌ها تشکیل می‌شوند. تشخیص سرطان تخمدان گاهی اوقات دشوار است زیرا علائم اغلب تا مراحل بعدی ایجاد نمی شوند. پزشک شما سرطان تخمدان را با جراحی، شیمی درمانی و سایر درمان های سرطان درمان می کنند. سرطان تخمدان زمانی اتفاق می‌افتد که سلول‌های غیرطبیعی در تخمدان‌ها یا لوله‌های فالوپ رشد کرده و خارج از کنترل تکثیر می‌شوند. تخمدان ها بخشی از دستگاه تناسلی زنان هستند. این دو اندام گرد و به اندازه گردو در طول سال های تولید مثل شما تخم می سازند.

سرطان روده بزرگ

سرطان روده بزرگ نوعی از سرطان روده است که از روده بزرگ (کولون) شروع می شود. روده بزرگ قسمت پایانی دستگاه گوارش است.

سرطان روده بزرگ معمولاً افراد مسن را تحت تأثیر قرار می‌دهد، اگرچه ممکن است در هر سنی رخ دهد. این سرطان معمولاً به صورت توده‌های کوچک و غیر سرطانی (خوش خیم) سلولی به نام پولیپ شروع می‌شود که در داخل روده بزرگ ایجاد می‌گردد. با گذشت زمان برخی از این پولیپ ها می‌توانند به سرطان روده بزرگ تبدیل شوند.

سرطان دهانه رحم

سرطان دهانه رحم نوعی سرطان است که از دهانه رحم شروع می‌شود. دهانه رحم یک استوانه توخالی است که قسمت پایینی رحم را به واژن متصل می‌کند. اکثر سرطان‌های دهانه رحم در سلول‌های سطح دهانه رحم شروع می‌شوند.

سرطان دهانه رحم یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر در میان زنان آمریکایی بود. اما از زمانی که تست‌های غربالگری به طور گسترده در دسترس قرار گرفت، دیگر این‌گونه نیست.

سرطان پانکراس

یکی از انواع علت سرطان پانکراس به دلیل التهاب لوزالمعده می باشد به طوری که در تشخیص لوزالمعده مشکل به وجود می آورد. اکثر تومورهای لوزالمعده در قسمت سر و یک سوم باقی مانده در تنه لوزالمعده ایجاد می شود و این تومورها سبب انسداد مجرای صفراوی و زردی بیمار می گردد . اغلب سلول های مبتلا به سرطان لوزالمعده به بافت های دیگر گسترش می یابند و اکثر این تومورها خوش خیم هستند . از علت های که سبب بروز این بیماری در عموم افراد می شود تغذیه نامناسب نظیر: استفاده از غذاهای پر چرب و سیگار کشیدن می باشد .

 

هزینه ایمپلنت دندان به چه عواملی بستگی دارد؟

 

دندان‌ های سالم و زیبا وسیله ‌ای اساسی برای ابراز شادی و جذابیت شما هستند. اما ممکن است همه در طی زندگی خود با مشکلاتی نظیر از دست رفتن دندان ‌ها به علل مختلفی مانند تصادفات یا بیماری‌ ها مواجه شوند. یکی از رایج ترین روش ها برای بازگرداندن لبخند فرد و پر کردن جای خالی دندان از دست رفته ایمپلنت دندان است.

این درمان جزو درمان های گران حوزه دندانپزشکی به حساب می آید؛ اما نمی توان یک هزینه مشخص و ثابتی برای این درمان بیان کرد. زیرا قیمت نهایی درمان به عوامل زیادی بستگی دارد. در این مقاله قصد داریم تا این عوامل تاثیرگذار را برایتان نام ببریم.

هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟ به چه عواملی بستگی دارد؟

عواملی که در هزینه نهایی ایمپلنت دندان تعیین کننده هستند عبارتند از:

·         تعداد دندان های نیازمند به ایمپلنت دندان

·         برند و نوع ایمپلنت دندان و روکش مورد استفاده

·         نوع جراحی ایمپلنت (یک مرحله ای یا 2 مرحله ای بودن)

·         درمان های جانبی مانند پوسیدگی دندان و عفونت لثه

·         نیاز یا عدم نیاز به پیوند استخوان و نوع مواد پیوندی

·         تعداد مراجعات به دندانپزشک متخصص ایمپلنت

·         هزینه‌ های مرتبط با عکسبرداری و آزمایش‌ های دیگر

·         تخصص دندانپزشک انجام‌ دهنده

·         هزینه داروها و تسهیلات در کلینیک

·         استفاده از تکنولوژی ‌ها و تجهیزات مدرن

در خصوص نوع ایمپلنت و تکنولوژی های انجام شده در ایمپلنت دندان باید روش جدیدی از ایمپلنت دندان به نام ایمپلنت دیجیتال را ذکر کرد که در ادامه توضیح کوتاهی درباره آن می دهیم.

ایمپلنت دندان دیجیتال چیست؟

ایمپلنت دیجیتال یک روش پیشرفته در کاشت ایمپلنت دندان است که در طول مراحل مختلف از تجهیزات و تکنولوژی ‌های نوین بهره ‌برداری می ‌کند تا نتایجی سریعتر، دقیق ‌تر و راحت ‌تر ارائه دهد. دندانپزشک در این روش برای بررسی وضغیت استخوان ها و موقعیت عصب های دندان از یک برنامه شبیه سازی سه بعدی استفاده می کند.

ایمپلنت دیجیتال به نسبت روش سنتی درد کمتری دارد و اما برای درمان ایمپلنت با این روش باید هزینه بیشتری پرداخت کرد. لازم به ذکر است که این درمان دوره نقاهت کوتاه مدتی دارد و نیاز به بخیه زیادی در این روش وجود ندارد. این روش برای افرادی که سیگار می ‌کشند، یا کسانی که دارای دیابت هستند و یا ارتفاع استخوان کمی دارند، بسیار مناسب است. همچنین افرادی که از جراحی می ‌ترسند یا نیاز به روکش فوری دارند، می ‌توانند از ایمپلنت دیجیتال استفاده کنند و با خیال راحت تری به لبخند زیبای خود دست پیدا کنند.

ایمپلنت دیجیتال چیست و چه مزایایی دارد؟

 

جراحی ایمپلنت دیجیتال پدیده ای نوظهور در دنیای دندانپزشکی ترمیمی مدرن است. همانطور که در سایر زمینه های پزشکی دنیای دیجیتال در حال ادغام است، این امر در زمینه دندانپزشکی نیز وجود دارد. پیشرفت تکنولوژیکی این امکان را به دندانپزشکان می دهد تا بتوانند درمان های دقیق تر و موثرتری را بدست آورند و حتی زمان درمان را نیز کاهش دهند.

ایمپلنت دیجیتال جایگزین دندان های طبیعی هستند که به استخوان در جراحی فک  شما پیوند زده می شوند و دقیقا مانند دندان های طبیعی عمل می کنند و شما قادر به لذت بردن از تمام غذا های مورد علاقه خود خواهید بود. جراحی ایمپلنت دیجیتال به شما این امکان را می دهد تا با مراقبت صحیح از پروتز دندانی خود، یک عمر از آنها استفاده نمایید.

روش ایمپلنت دیجیتال

در این روش با اسکن سه بعدی دهان یک دید خوب از دندان به دکتر  می دهد. اسکن سه بعدی دهان سبب می شود که عمل کاشت ایمپلنت با کمترین برش و در زمانی سریع تر انجام شود. و پایه ایمپلنت به درستی و با دقت بالا درون فک قرار گرفته و جوش بخورد.

مزایای دیگر ایمپلنت دیجیتال در یک نگاه

·         امکان کاشت چند پایه ایمپلنت تنها در یک جلسه

·         ظاهری کاملا طبیعی زیبا

·         نتیجه طولانی مدت تر

·         عدم نیاز به چسب یا هر گونه ماده اضافه هنگام کاشت ایمپلنت

·         جلوگیری از تحلیل لثه و تحلیل استخوان

·         این روش قابلیت پیش‌بینی نتایج دارد

·         بهبود دقت در مقایسه با روش‌های قدیمی

تفاوت‌های کاشت ایمپلنت به روش دیجیتال با سنتی

·         پس از کاشت ایمپلنت به روش دیجیتال بلافاصله پس از کاشت پایه ایمپلنت امکان قراردادن پروتز موقت وجود دارد.

·         کل جراحی ایمپلنت به روش دیجیتال حدود ۱۰ دقیقه به طول می‌انجامد. بنابراین در یک جلسه تعداد زیادی از دندان‌های ازدست‌رفته را می‌توان جایگزین نمود.

·         گاید سرجری یا راهنمای جراحی در روش دیجیتال، متخصص و جراح ایمپلنت را با دقت بالا در کاشت دقیق ایمپلنت راهنمایی می‌نماید.

·         ناحیه کاشت ایمپلنت دیجیتال نیاز به بخیه و مراقبت‌های بعد از آن ندارد و درد و تورم بسیار کمتری نسبت به حالت سنتی دارد.

·         قیمت ایمپلنت دیجیتال به لحاظ تکنولوژی و ابزار پیشرفته مورداستفاده از ایمپلنت سنتی بیشتر است.

یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های ایمپلنت دیجیتال نسبت به ایمپلنت سنتی، سرعت جایگزینی و مهم‌تر از آن قراردادن پروتز موقت PMMA است که از جنس رزین پرمقاومت است و با دندان معمولی تفاوتی ندارد و بیمار می‌تواند با دندان کامل مطب را ترک کند و به زندگی روزمره خود ادامه دهد.

بسیاری از افراد جامعه در جایگاه اجتماعی هستند که نمی‌توانند بی‌دندانی پس از کاشت ایمپلنت سنتی را تحمل کنند. ازاین‌رو ایمپلنت دیجیتال جایگزین مناسبی برای این افراد است.

همچنین برای جایگزینی دندان‌های قدامی که در لبخند و زیبایی چهره بیمار از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است نیز کاشت ایمپلنت به روش دیجیتال توصیه می‌گردد.

عوارض و خطرات ایمپلنت دندان + مزایای آن را بشناسیم

دندان های افراد در سنین مختلف و به دلایل مختلفی مانند ژنتیک و ضربه ممکن است بیفتد. جای خالی دندان در دهان، زیبایی لبخند را از بین برده و اعتماد به نفس فرد را کاهش می دهد. یکی از روش های مهم برای پر کردن جای خالی دندان از دست رفته ایمپلنت دندان است. این قطعه از دو بخش تشکیل شده است. یک بخش آن در لثه قرار می گیرد که نقش ریشه دندان را ایفا می کند و بخش دیگر آن بالای خط لثه قرار می گیرد و نقش تاج دندان را بر عهده دارد.

ایمپلنت دندان چه مزایایی دارد؟

در این قسمت تصمیم داریم تا مهم ترین مزیت های ایمپلنت دندان را به شما معرفی کنیم:

افزایش زیبایی

ایمپلنت دندان برای کسانی که در دهان خود جای خالی دندانی را دارند بهترین روش درمانی است. اصلاح طرح لبخند با این روش بسیار رایج است و با ظاهری طبیعی که دارد هیچکس متوجه مصنوعی بودن دندان فرد نمی شود.

سرعت بالا در کاشت

از مزیت‌ های بزرگ ایمپلنت دندان، سرعت بالای اجرای این فرآیند است. اگر شرایط سلامتی شما و استخوان‌ های فک اجازه دهند، ایمپلنت دندان یکی از سریع ‌ترین روش ‌ها برای جایگزینی دندان ‌های از دست رفته است.

طول عمر بالا

شاید بتوان مهم ترین مزایای ایمپلنت دندان را طول عمر بسیار بالای آن دانست. اگر بیمار بهداشت دهان و دندان خود را به خوبی رعایت کرده باشد، ایمپلنت دندان می تواند درمانی مادام العمر برای جای خالی دندان از دست رفته بیمار باشد.

حفظ سلامت دهان و دندان

ایمپلنت‌ ها جایگزینی برای دندان‌ های از دست رفته به صورت ثابت و محکم می ‌باشند، که این موجب حفظ سلامت دهان و دندان می ‌شود.

عوارض ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان در کنار تمام مزایایی که دارد عوارضی نیز دارد که مهم ترین آن عفونت ایمپلنت دندان بعد از کاشت است. عفونت بر اثر تجمع پلاک های عفونی به وجود می آید که در صورت عدم درمان می تواند باعث ایجاد التهاب، از دست رفتن استخوان و شکست کاشت دندان شود.

برای جلوگیری از عوارض ایمپلنت دندان، اهمیت دارد که به پزشک متخصص ایمپلنت دندان مراجعه کرده و نکات بهداشتی دهان و دندان را رعایت کنید. از جمله عوارض و خطرات ایمپلنت دندان می‌ توان به عفونت در محل کاشت، آسیب به سایر دندان ‌ها، آسیب عصبی و مشکلات سینوسی اشاره کرد. مراجعه به پزشک متخصص ایمپلنت دندان در عین داشتن هزینه ایمپلنت دندان بالا، برای مشاوره دقیق و به عنوان قدم اول در پیشگیری از عوارض ایمپلنت دندان بسیار حیاتی است.

برخی از غذاهای رژیمی که به کاهش وزن شما کمک می کنند.

افراد زیادی هستن که فکر می کنند کاهش وزن برابر است با غذا نخوردن. این یک تصور غلط است. در صورتی‌که تغذیه سالم به معنی محدودیت‌های شدید غذایی و محروم شدن از خوراکی‌های خوشمزه نیست.

در رژیم کاهش وزن اصولی باید مصرف مواد مضر را محدود کرد و مواد غذایی سالم و کم‌کالری را جایگزین آن‌ها کرد. همچنین در رژِیم غذایی لاغری باید از میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، آجیل‌ها و پروتئین‌های بدون چربی استفاده کرد. در ادامه با برخی از غذاهای خوشمزه برای کاهش وزن آشنا خواهید شد.

غذا با گوشت رژیمی

شیوه های مختلف گوشت بطور کلی شامل کباب کردن گوشت، آب پز و یا بخارپز کردن و سرخ کردن انواع گوشت است.هنگام کباب کردن گوشت، اگر شیره گوشت در معرض تماس مستقیم شعله قرار گیرد و حالت سوختگی پیدا کند، مطلوب نیست چرا که در دراز مدت این نوع سوختگی در گوشت باعث بروز سرطان می‌شود.در حالتی که گوشت سرخ می‌شود، روغن زیادی جذب گوشت می‌شود و علاوه بر اینکه کالری بسیار بالایی پیدا می‌کند، نوع روغن و میزان روغن مصرفی هم در کاهش کیفیت و ارزش غذایی گوشت پخته شده تاثیرگذار است.روش پخت آب‌پز و بخارپز گوشت رژیمی کالری کمتری نسبت به انواع دیگر دارد ضمن اینکه آهن و روی در گوشت با انواع پخت، تغییر زیادی نمی‌کنند و معمولا در انواع روش‌های نام برده، محفوظ می‌مانند.

غذای رژیمی با گوشت چرخ کرده

هر ۳۰ گرم گوشت چرخ کرده معادل ۷۵ کیلوکالری دارد، بنابراین باید به دنبال غذا‌هایی باشیم که با گوشت چرخ کرده و بدون نیاز به روغن و مواد پرکالری تهیه می‌شوند. به منظور تهیه این غذای رژیمی با گوشت چرخ کرده برای دو نفر، به یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت.

دستور تهیه: ابتدا پیازها را ریز رنده کنید. سپس پیاز و گوشت چرخ کرده را با یکدیگر مخلوط نمایید.

ادویه‌ها به غیر از نمک را نیز اضافه کنید و آنقدر ورز دهید تا مواد یک دست شوند، برای این منظور حدود ۱۰ دقیقه کفایت می‌کند.

گوشت چرخ کرده و پیاز را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک شود و بافت آن منسجم گردد. کف یک ماهیتابه تفلون گوشت را پهن کنید، به طوریکه قطر آن زیاد نباشد. نصف لیوان آب به گوشت اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد. درب ماهیتابه را ببندید تا گوشت کاملا مغزپخت شود.

اگر زمانی که آب گوشت به دو الی سه قاشق کاهش پیدا کرده بود، هنوز گوشت خام بود، مجددا کمی آب جوش به آن اضافه کنید. هنگامی که گوشت پخته شد و آب آن حدود یک الی دو قاشق بود، کباب تابه‌ای را به صورت مثلثی یا همانند کباب برش می‌زنیم.

غذای آبکی فوری

غذای آبکی فوری معمولا برای کسانی مناسب هستند که در جویدن و بلعیدن غذا دچار مشکل هستند؛ مانند کسانی که تحت عمل های جراحی مانند اسلیو معده و عمل گردن قرار گرفته اند و یا کسانی که تحت درمان ارتودنسی دندان هستند. به همین دلیل این افراد بهتر است غذاهای نرم، خرد شده، پوره شده و خیس خورده بخورند. مصرف این غذاها به بیماران در پروسه بهبودی کمک بسیاری می کند زیرا هضم این غذاها آسان است.

این غذاهای نرم که برای درمان های کوتاه مدت استفاده می شوند، معمولا فیبر پایینی دارند تا هضم آنها آسان باشد و همینطور مدت زمان طولانی تری فرد را سیر نگه دارد.

منبع: https://www.sira.fit/

بوی بد دهان به چه دلیلی به وجود می آید؟ روش های درمان و کنترل آن

 

یکی از رایج ترین مشکلاتی که همه افراد جامعه با آن مواجه می شوند، بوی بد دهان است. این امر می ‌تواند به یک احساس ناخوشایند و حتی خجالت‌ آور تبدیل شود. از آنجایی که این مسئه به یک مسئله مهم برای افراد تبدیل شده است، باید عواملی که به بوی بد دهان منجر می ‌شوند را بشناسیم تا بتوان اقدام به درمان کرد. در این مقاله همچنین، بررسی می‌ کنیم که چگونه درمان‌ های ارتودنسی ممکن است تاثیری بر بوی دهان داشته باشند و اینکه آیا این تاثیرات مثبت یا منفی هستند.

علت بوی بد دهان چیست؟

بوی بد دهان میتواند علل مختلفی داشته باشد که باید به طور جدی پیگیری شوند. در ادامه مهمترین عوامل ایجاد بوی بد دهان، را بررسی می کنیم:

بهداشت ضعیف دهان و دندان ها

بهداشت ضعیف دهان و دندان به ویژه برای کسانی که تحت درمان ارتودنسی قرار دارند، می ‌تواند مهم ترین علت بوی بد دهان باشد. مسواک زدن و استفاده از نخ دندان به تمیز کردن مواد غذایی به دام افتاده در دندان‌ ها کمک می ‌کند و از تشکیل پلاک دندان جلوگیری می‌ کند.

سیگار کشیدن

سیگار کشیدن علاوه بر اینکه به بوی بد دهان منجر می ‌شود، باعث خشک شدن دهان نیز می ‌شود. خشکی دهان می‌ تواند بوی نامطبوعی ایجاد کرده و به تشدید مشکل بوی بد دهان منجر شود.

بیماری پریودنتال

بیماری پریودنتال هنگامی ایجاد می ‌شود که پلاک‌ های دندان پس از تشکیل شدن نادیده گرفته شوند. این پلاک ‌ها تبدیل به تارتار می‌ شوند و باعث تحریک لثه ‌ها می ‌شوند. تارتار می‌ تواند فضاها و فاصله‌ های کوچکی بین دندان‌ ها و لثه‌ ها ایجاد کند که باعث جمع شدن مواد غذایی و باکتری ‌ها و ایجاد بوی بد دهان می ‌شود.

مشکلات مربوط به سینوس ‌ها، گلو یا دهان

مشکلاتی مانند عفونت‌ های سینوس، ترشحات بخش خلفی بینی، برونشیت مزمن، عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی یا تحتانی می ‌توانند دلیل بوی بد دهان باشند. علاوه بر این، سنگ‌ های لوزه نیز می ‌توانند منبع بوی بد دهان باشند، زیرا باکتری ‌ها روی آنها تجمع می کنند و بوی نامطبوعی ایجاد می ‌کنند.

چگونه می توان بوی بد دهان را کنترل کرد؟

·         مسواک زدن و نخ دندان کشیدن

·         استفاده از دهانشویه بدون الکل

·         شستشوی زبان

·         عدم مصرف غذاهایی که بوی قوی دارند

·         استفاده از دمنوش های معطر

·         پیشگیری از خشکی دهان

·         غرغره کردن آب نمک

·         مراقبت از دندان ‌های مصنوعی و نگهدارنده‌ ها

·         مراجعه به دندانپزشک

·         تعویض 2 ماه یکبار مسواک

چگونه می توان هزینه ارتودنسی دندان را کاهش داد؟

ارتودنسی دندان یک درمان به نسبت طولانی مدت در حوزه دندانپزشکی است که به درمان ناهنجاری های دندان ها و فکین می پردازد. ارتودنسی یک راه حل به نسبت گران برای زیبا شدن دندان ها است و به همین دلیل خیلی از افرادی که کاندیدای این درمان هستند نیز با آگاه شدن از هزینه آن، قید درمان را می زنند. عوامل مختلفی بر هزینه ارتودنسی دندان تاثیرگذار هستند و همینطور با راهکارهایی می توان هزینه ارتودنسی را مدیریت و کاهش داد.

در این مقاله قصد داریم تا به طور خلاصه، مهم ترین روش های کاهش هزینه ارتودنسی را به شما معرفی کنیم.

عوامل تاثیر گذار بر قیمت ارتودنسی

·         سن و سال بیمار

·         نوع و شدت ناهنجاری دندان

·         دستگاه ارتودنسی انتخاب شده برای درمان

·         نوع پوشش بیمه بیمار

·         متخصص ارتودنسی انتخاب شده

·         مکان جغرافیایی مطب دندانپزشکی

با چه روش‌ هایی می توان هزینه ارتودنسی را کاهش داد؟

درست است که ارتودنسی دندان یک روش گران و پر هزینه برای اصلاح طرح لبخند به حساب می آید. اما اگر به مزیت ها و آینده ای با درمان آن به دست می آوریم فکر کنیم، متوجه می شویم که هزینه این درمان می ارزد. در ادامه مقاله، راه حل هایی برای کاهش این هزینه بیان می کنیم.

مقایسه قیمت

با جستجو در اینترنت و مقایسه قیمت‌ ها، متخصص ارتودنسی را پیدا کنید که هزینه مناسبی را ارائه می ‌دهد.

مشورت با افراد متخصص

می توان با مطب متخصصان ارتودنسی که در شهر شما فعالیت دارند تماس بگیرید و هزینه ارتودنسی دندان را به ظور تقریبی از آنها جویا شد. مشورت با افراد متخصص می‌ تواند به شما راهنمایی کاملی در انتخاب بهترین گزینه ارائه دهد.

ارجاع ار دندانپزشک عمومی

از دندانپزشک عمومی خود بخواهید که شما را به بهترین متخصص ارتودنسی ارجاع دهد که هزینه‌ های مناسبی را ارائه می ‌دهد. این ارجاع می‌ تواند به شما در پیدا کردن متخصص مناسب کمک کند.

پرداخت به صورت اقساطی

بعضی از متخصصان ارتودنسی امکان پرداخت درمان ارتودنسی به صورت اقساطی را برای بیماران فراهم کرده اند. این روش می ‌تواند تخفیفات ویژه‌ ای برای شما ایجاد کند.

مراجعه به مراکز دولتی و دانشکده های دندانپزشکی

ممکن است به هر دلیلی امکان مراجعه به متخصص ارتودنسی شخصی را در مطب نداشته باشید. در این شرایط می توانید به مراکز دولتی و یا دانشکده های دنددانپزشکی مراجعه کنید که هم هزینه کمتری دریافت می کنند و هم هزینه‌ های متناسب با بودجه‌ های مختلفی ارائه می ‌دهند.

چگونه از بوی بد دهان جلوگیری کنیم؟

 

بوی بد دهان یکی از مسائل مهم در زندگی روزمره ما و در ارتباط با افراد دیگر است که به طور انکار نشدنی در زندگی ما تاثیرگذار است. از آنجایی که همه ما حداقل یکبار با این مسئله ناخوشایند بوی بد دهان مواجه شده ایم، در این مقاله قصد داریم تا درباره مهم ترین علت هایی که باعث ایجاد این مشکل می شوند و همچنین روش های رفع آن صحبت کنیم.

مهم ترین علل بوی بد دهان

·         بهداشت ضعیف دهان و دندان (مهم ترین علت بوی بد دهان)

·         سیگار کشیدن

·         مصرف غذاها و نوشیدنی ها با بوی قوی

·         خشکی دهان

·         مشکلات مربوط به سینوس ‌ها، گلو یا دهان

·         بیماری پریودنتال

·         برخی از بیماری ها مانند ریفلاکس معده و دیابت

برای رفع بوی بد دهان چه کارهایی می توان انجام داد؟

برای جلوگیری از ایجاد بوی ناخوشایند دهان، می ‌توانید به موارد زیر توجه کنید:

مسواک زدن و نخ دندان را جدی بگیرید: همواره دندان‌ های خود را دقیق و به طور منظم با مسواک بشویید و از نخ دندان برای تمیز کردن فضاهای میان دندان ‌ها استفاده کنید.

از دهانشویه بدون الکل استفاده کنید: برای از بین بردن میکروب‌ها و باکتری‌ها در دهان، از دهانشویه ‌های بدون الکل استفاده کنید.

شستشوی زبان: زبان خود را به دقت و با استفاده از خمیر دندان یا برس‌های زبان تمیز کنید. بسیاری از باکتری‌ها در سطح زبان پنهان می‌ شوند و با تمیز کردن آن‌ ها می‌ توانید بوی بد دهان را کاهش دهید.

اجتناب از غذاهایی که موجب بوی بد دهان می شوند: تا جای ممکن از خوردن غذاها و نوشیدنی‌ های با بوی قوی مثل سیر و پیاز خودداری کنید و به جای آن‌ها، میوه‌ها و سبزیجاتی که سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند را به برنامه غذایی‌ خود اضافه کنید.

استفاده از دمنوش‌های معطر: از دمنوش‌هایی مانند چای سیاه، چای سبز و جعفری تازه برای تازگی دهان و کاهش بوی بد دهان استفاده کنید.

پیشگیری از خشکی دهان: مصرف آب به میزان کافی و جلوگیری از خشکی دهان می ‌تواند به کاهش بوی بد دهان کمک کند.

استفاده از آب نمک برای شستشوی ته حلق: غرغره کردن با آب نمک می ‌تواند باکتری ‌ها را در ته حلق کاهش دهد و بوی بد دهان را کاهش دهد.

مراقبت از دندان ‌های مصنوعی و نگهدارنده‌ ها: دندان‌ های مصنوعی را به طور منظم تمیز کنید تا از تجمع باکتری ‌ها و بوی نامطبوع جلوگیری کنید.

مراجعه به دندانپزشک: هر شش ماه یکبار برای چکاپ و مشاوره دندانپزشکی مراجعه کنید تا مشکلات دهانی خود را به موقع شناسایی و رفع کنید.

 

ارتودنسی نامرئی چیست؟ الاینرها چگونه ساخته می شوند؟

 

خیلی از افراد به دلیل داشتن دندان های نامرتب و نامنظم از داشتن یک لبخند زیبا محروم هستند. این افراد می توانند با درمان ارتودنسی دندان، زیبایی را به دندان ها و لبخند خود ببخشند. اما براکت ها و سیم ارتودنسی (در مجموع به سیم کشی دندان نیز معروف است) هنگام لبخند زدن، ظاهر خیلی مناسبی ندارد و زیبایی لبخند را تحت تاثیر خود قرار می دهد.

امروزه و با پیشرفت علم در حوزه دندانپزشکی، انواع ارتودنسی دندانبه وجود آمده است که نوع جدیدی از آن به نام ارتودنسی نامرئی شناخته می شود. با ارتودنسی نامرئی، می‌ توانید به طور آسان و بدون هیچ دغدغه ‌ای از نظر ظاهری، می توان از این رویای زیبایی بهره‌ مند شد.

ارتودنسی نامرئی چیست؟

دستگاه های ارتودنسی در ارتودنسی نامرئی قابل مشاهده نیستند و فرد می تواند بدون اینکه کسی متوجه درمان دندان های بیمار شود، از اصلاح ناهنجاری های دندانی خود بهره مند شود. به دلیل عدم دیده شدن سیم‌ های ارتودنسی، تقاضا برای ارتودنسی نامرئی در میان بیماران افزایش یافته است.

انواع ارتودنسی نامرئی شامل چه مواردی می شود؟

·         ارتودنسی ثابت با براکت های سرامیکی

·         ارتودنسی پشت دندانی یا لینگوال

·         ارتودنسی نامرئی متحرک با پلاک های شفاف

ارتودنسی متحرک نامرئی به نام ارتودنسی اینویزیلاین نیز شناخته می شود و به دلیل قابلیت جابجایی و خارج کردن دستگاه ارتودنسی توسط خود بیمار، طرفداران زیادی پیدا کرده است و می توان آن را رایج ترین نوع ارتودنسی نامرئی دانست. در ادامه قصد داریم تا مراحل ساخت این دستگاه نامرئی را برایتان شرح دهیم.

مراحل ساخت ارتودنسی نامرئی (الاینر)

قالب ‌گیری از دهان بیمار

در این مرحله از دهان بیمار یک قالب گرفته می ‌شود. این قالب معمولا با استفاده از یک اسکنر سه‌ بعدی ایجاد می ‌شود که وضعیت دقیق دهان را ذخیره می ‌کند.

شبیه سازی سه بعدی پلاک های دندانی

در این مرحله، مدل دندانی که در دهان وجود دارد، در کامپیوتر به صورت سه ‌بعدی شبیه‌ سازی می ‌شود. سپس حرکات مورد نیاز برای بهبود و تغییر وضعیت دندان‌ ها به این مدل اعمال می ‌شوند. وقتی حرکات مشخص شدند، وضعیت نهایی دندان‌ ها با وضعیت اولیه مقایسه می ‌شود. این تطابق مشخص می کند که هر دندان چه حرکت هایی نیاز دارد.

ساخت پلاک نامرئی

پس از شبیه ‌سازی مراحل قبلی در کامپیوتر، پرینتر سه ‌بعدی هر مرحله را پرینت می‌ کند و روی آن یک پلاک شفاف ایجاد می ‌کند. سپس این پلاک به بیمار تحویل داده می ‌شود. معمولا برای هر مرحله یک پلاک تهیه می ‌شود و بیمار هر پلاک را بین یک تا دو هفته استفاده می‌ کند. به این ترتیب، تغییرات مورد نیاز در دندان‌ ها به مرور زمان اعمال می‌ شوند.

استپ وزن چیست و راه های خروج از آن را بشناسیم

بدن انسان یک سیستم هوشمند است و هنگامی که فرد در طی یک برنامه لاغری گرسنگی زیادی می کشد، در ابتدا بدن تلاش می کند با سوزاندن ذخایر چربی این شرایط را کنترل کند. این اتفاق باعث کاهش وزن فرد می شود. اما پس از مدتی که گرسنگی مداوم ادامه داشته باشد، بدن تصور می کند که در شرایط قحطی قرار گرفته است؛ به این ترتیب سوخت چربی را تا حد ممکن کاهش می دهد و طبیعتا چربی سوزی هم مثل قبل زیاد و سریع انجام نمی شود و دچار استپ وزنی می شویم.

 استپ وزن به چه دلایلی اتفاق می افتد؟

·         افزایش عضلات در عین کاهش چربی ها

·         عدم مصرف پروتئین کافی

·         قرار نداشتن در حالت کالری منفی

·         داشتن کمبود خواب

·         استرس داشتن

·         عدم انجام تمرینات ورزشی با وزنه

·         وجود مشکلات در وضعیت سلامت فرد

·         قرار داشتن مدت زمان زیاد در رژیم

·         عدم انجام تمرینات هوازی

راه های خارج شدن از استپ وزنی

رژیم شوک یکی از راه ‌هایی است که برای مقابله با استپ وزنی و تحریک دوباره کاهش وزن می ‌توانید انتخاب کنید. این نوع رژیم ‌ها معمولا با محدود کردن مصرف کالری ‌در طول روز آغاز می‌ شوند و می‌ توانند به شما کمک کنند تا وزن اضافی خود را سریع ‌تر از دست بدهید. اگرچه این روش ممکن است در کوتاه مدت به شما کمک کند اما برای مدت طولانی توصیه نمی‌ شود، زیرا ممکن است منجر به کاهش عضلات و آب شدن آنها و همچنین مشکلات سلامتی شود.

برای مقابله با استپ وزنی و دستیابی به کاهش وزن پایدارتر، بهتر است از رژیم‌ های متعادل و متنوع استفاده کنید. این رژیم‌ ها باید شامل میزان مناسبی از پروتئین، کربوهیدرات، چربی‌ های سالم، ویتامین‌ ها و مواد معدنی باشند. به عنوان جایگزین برای رژیم‌ شوک، تلاش کنید تا میزان کالری‌ مصرفی خود را در تعادل نگه دارید و به تدریج تمرینات تناوبی و مقاومتی را به برنامه ورزشی خود اضافه کنید. این روش به شما کمک می‌ کند تا عضلات خود را حفظ کرده و به سلامتی عمومی خود اهمیت بیشتری بدهید.

هورمون استرس یا همان کورتیزول در مواقع استرس زا تولید می شوند. در صورتی که تولید این هورمون از حدی بالاتر باشد منجر به توقف چربی سوزی می شود. بنابراین یکی از دلایل استپ وزنی استرس است که با انجام کارهای زیر می توانید تا حد زیادی آن را کنترل کنید:

·         دمبل بزنید.

·         پیاده روی کنید.

·         صحبت با خانواده، دوستان و گسترش روابط اجتماعی را فراموش نکنید.

·         به موسیقی های آرامش بخش گوش کنید.

·         به حد کافی بخوابید.

·         مدیتیشن کنید.

·         کتاب بخوانید.

صفحه قبل 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 صفحه بعد