x تبلیغات
تونو تایمز

بهترین سن برای انجام ارتودنسی دندان چه سنی است؟

برای خیلی از بزرگسالان این سوال پیش می آید که آیا درمان ارتودنسی برای من دیر نیست؟ ممکن است والدین همه افراد از سنین کودکی به دنبال درمان به موقع و مراجعه مرتب به مطب دندانپزشکی برای فرزند خود نباشند. این کودکان وقتی به سن بزرگسالی می رسند به فکر بهبود ظاهر و سلامت دندان های خود می افتند. اما خیلی از این افراد فکر می کنند که دیگر برای درمان دندان هایشان دیر شده است.

این در حالی است که ارتودنسی بزرگسالان در هر سنی قابلیت انجام دارد. اما طبیعتا هر چه زودتر اقدام به درمان کرد، پروسه درمانی راحت تر، کم هزینه تر و کوتاه تر خواهد بود. درست است که ارتودنسی را می توان حتی در بزرگسالی نیز انجام داد اما انتخاب زمان مناسب برای شروع این درمان تاثیر مستقیمی بر نتایج و مدت زمان ارتودنسی خواهد داشت.

با توجه به تحقیقات علمی، بهترین زمان برای شروع درمان ارتودنسی در دوران تکامل فک و دندان هاست. بیشتر متخصصان ارتودنسی توصیه می‌ کنند که این درمان در سن تکاملی دندان‌ ها، که غالبا بین 10 تا 14 سالگی است، انجام شود. در این دوران، دندان‌ ها در حال رشد و تکامل هستند و اثرات درمان ارتودنسی سریع تر خود را به نمایش می گذارد.

نشانه هایی که نیازمند درمان ارتودنسی هستند

واضح است که مهم ‌ترین علائمی که احتمال نیاز داشتن کودکان و سایر افراد را به درمان ارتودنسی نشان می دهد، وجود دندان‌ های کج یا ناهماهنگ است. همینطور نشانه های دیگری نیز وجود دارند که به افراد می فهماند که بدون در نظر گرفتن سن خود، نیاز به مراجعه به متخصص ارتودنسی دارند. برخی از علائم کلیدی که ممکن است به درمان ارتودنسی دندان اشاره داشته باشند، به شرح زیر است:

·         شلوغی و نامرتبی دندانها

·         وجود فاصله زیاد بین دندان ها

·         مشکل در تنفس، به ویژه تنفس از طریق دهان

·         خروپف هنگام خواب

·         نا مناسب بودن تطابق فک‌ و دندان‌ ها

·         آندربایت

·         اوربایت

·         کراس بایت

·         اپن بایت

·         دندان قروچه

·         عادت به مکیدن شست در سنین سه یا چهار سالگی

·         از دست دادن دندان‌ های شیری قبل از پنج سالگی

·         از دست دادن دندان‌ های شیری پس از چهارده سالگی

رسیدگی به مشکلات دندانی و همینطور فکین در ابتدایی ‌ترین مراحل، باعث اصلاح آسان ‌تر و کم‌ هزینه ‌تر آنها خواهد شد. همچنین، شناسایی بهترین زمان برای ارتودنسی دندان باعث انجام بهترین اصلاحات و پیشگیری از مشکلات بیشتر خواهد شد. در کل بررسی دوره ‌ای و به موقع از سوی متخصصان ارتودنسی، به کودکان و نوجوانان کمک می ‌کند تا با دندان ‌های سالم و زیبا به زندگی ادامه دهند.

انواع ناهنجاری های فک و بهترین زمان برای درمان آنها

ناهنجاری های فک یکی از رایج ترین اختلالات است که افراد زیادی درگیر آن هستند. این ناهنجاری ها با 2 روش ارتودنسی دندان و جراحی فک قابل انجام است و انتخاب بهترین روش بین این روش ها، به شدت ناهنجاری و همچنین سن بیمار بستگی دارد.

انواع ناهنجاری‌ های فکی

ناهنجاری فک انواع مختلفی دارد که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم:

کلاس ۲

در این کلاس ناهنجاری، تناسب بین فک‌ بالا و پایین کاملا از دست می ‌رود و ممکن است فک بالا بیش از حد به جلو رفته یا فک پایین عقب ‌تر از حد عادی قرار گیرد. این نوع ناهنجاری معمولا قبل از دوران بلوغ تشخیص داده شده و با استفاده از دستگاه‌ های ارتودنسی دندان می‌ توان آن را تصحیح کرد.

کلاس ۳

در این حالت، تناسبی بین فک بالا و پایین وجود ندارد و ممکن است فک پایین به جلوتر یا فک بالا به عقب تر از موقعیت معمولی برود. اگر ناهنجاری به دلیل اندازه بزرگ ‌تر فک پایین باشد، می توان برای اصلاح این وضعیت از ارتودنسی دندان به همراه جراحی فک استفاده کرد.

انحراف فک

این ناهنجاری اسکلتی به معنای انحراف فک پایین به یک طرف است. این مشکل می ‌تواند ناشی از عوامل ارثی یا اکتسابی باشد. در موارد اکتسابی معمولا این مشکل به دلیل شکستگی و جوش ‌خوردن نادرست استخوان فک در دوران کودکی رخ می‌ دهد.

اورجت

در این ناهنجاری، دندان ‌های جلو به طرف بیرون از دهان رشد می‌ کنند.

اوربایت

در این شرایط، دندان ‌های فک بالا خیلی بیشتر از حالت عادی و نرمال، جلوتر از دندان های فک پایین قرار گرفته است و آنها را پوشانده است.

کراس بایت

در این حالت، دندان‌ ها به طور نامتعارفی بر روی دندان‌ های فک پایین رشد می‌ کنند.

اپن بایت

در این ناهنجاری، دندان‌ های فک پایین به گونه‌ ای قرار می‌ گیرند که دندان‌ های جلویی نمی ‌توانند به درستی با دندان‌ های فک بالا چفت شوند.

آندربایت

در این وضعیت، دندان ‌های جلویی فک پایین، جلو‌تر از دندان ‌های جلویی فک بالا قرار می‌ گیرند.

بهترین زمان برای درمان ناهنجاری های فک

پیشنهاد می شود کودکان از 7 سالگی به متخصص ارتودنسی مراجعه کرده و تحت معاینه قرار گیرند. در این حالت اگر مشکلی در فک آنها وجود داشته باشد، قابل تشخیص خواهد بود. در حالت کلی بهترین سن برای درمان مشکلات فکی در دختران حدود 8-9 سالگی و برای پسران سن 10-11 سالگی است. در این بازه زمانی، امکان جابه‌ جایی و اصلاح موقعیت دندان‌ ها با استفاده از دستگاه‌ های ارتودنسی وجود دارد. اما با گذشت سن و سخت تر شدن استخوان فک، ممکن است لازم باشد که در کنار ارتودنسی دندان از جراحی فک نیز استفاده شود.

چه کسانی کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت دیجیتالی دندان هستند؟

ایمپلنت دندان امروزه به عنوان یکی از رایج ترین روش های جایگزین کردن دندان از دست رفته شناخته شده است. همانطور که می دانیم ایمپلنت دندان از 3 جزء پایه ایمپلنت، اباتمنت و پایه ایمپلنت دندان تشکیل شده است. در روزهای اخیر اصطلاحی به نام ایمپلنت دیجیتال کم و بیش به گوش افراد می خورد. اما این ایمپلنت دیجیتال چیست؟ هزینه این نوع ایمپلنت دندانی چقدر است؟

ایمپلنت دیجیتال یکی از روش های جدید ایمپلنت است که در آن از تجهیزات و فناوری های جدید استفاده می شود تا ایمپلنت فوری تر و درمان راحت تر انجام شود. در حال حاضر تنها تعداد محدودی از مراکز دندانپزشکی مجهز به این تکنولوژی هستند. از جمله فناوری های به کار رفته در ایمپلنت دیجیتال به شرح زیر است:

·         قالب گیری دیجیتالی

·         عکسبرداری دیجیتالی

·         دوربین داخل دهانی

·         مدل سازی سه بعدی کامپیوتری

·         تکنولوژی CAD/CAM

کاندیدای مناسب ایمپلنت دیجیتالی چه کسانی هستند؟

در واقع هر کسی که امکان انجام کاشت ایمپلنت معمولی را داشته باشد، می تواند از مزایای کاشت ایمپلنت دیجیتالی نیز بهره مند شود. به طور کلی کاندیدای مناسب ایمپلنت دیجیتالی افراد با ویژگی های زیر هستند:

·         افرادی که اعتیاد به مصرف سیگار و دخانیات دارند، برای انجام ایمپلنت سنتی باید چند هفته قبل و بعد از ایمپلنت، سیگار را ترک کنند؛ اما برای انجام ایمپلنت دیجیتال نیازی به این کار نیست.

·         بیماران دیابتی امکان انجام ایمپلنت سنتی را ندارند و نیاز به ملاحظاتی در این باره است اما این بیماران به راحتی می توانند ایمپلنت دیجیتال انجام دهند و برای آنان محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

·         افرادی که عرض و ارتفاع استخوان کمی دارند می توانند از مزایای این روش بهره مند شوند.

·         کسانی که نمی توانند به مدت 2 الی 3 هفته بدون دندان باشند، کاندیدای مناسبی برای انجام این روش درمانی هستند.

·         کسانی که ترس از جراحی کاشت دندان دارند، می توانند از ایمپلنت دیجیتال دندان استفاده کنند.

هزینه ایمپلنت دیجیتالی دندان چقدر است؟

برای اطلاع از هزینه ایمپلنت دیجیتالی از مراکز دندانپزشکی سوال کنید چرا که هزینه ها بر اساس موقعیت مکانی کلینیک، تخصص و مهارت دندانپزشک، تعداد دندان های نیازمند ایمپلنت دندان و ... متفاوت است. اما به طور کلی هزینه ایمپلنت دیجیتالی کمی بیشتر از ایمپلنت معمولی است.

ایمپلنت دیجیتالی دندان چه مزایایی دارد؟

در ایمپلنت دیجیتالی از تکنولوژی پیشرفته استفاده می شود که باعث بالا رفتن دقت جراحی و تسریع روند درمان می شود. برای مثال این روش ایمپلنت با حداقل برش انجام می شود که باعث کاهش خونریزی و کوتاه تر شدن دوره نقاهت می شود. از جمله مزایای ایمپلنت دیجیتالی به شرح زیر است:

·         دقت بالاتر درمان و جراحی

·         کاهش درد ایمپلنت

·         تسریع روند درمان

آشنایی با روش های مختلف دندان درد شامل خانگی و پزشکی

دلایل مختلفی مانند پوسیدگی دندان، شکستگی و عفونت دندان باعث ایجاد دندان درد می شوند و لازم است تا سریعا برای درمان و ترمیم آن به مراکز دندانپزشکی مراجعه کرد. البته ممکن است این احساس دندان درد هنگام شب و همینطور در روزهای تعطیل اتفاق بیفتد. اما جای نگرانی ای نیست زیرا در این شرایط می توان به مراکز دندانپزشکی شبانه روزی مراجعه کرده و و پس از معاینه وضعیت دهان و دندان و بررسی علت دندان درد، درمان های لازم انجام شود.

اما ممکن است در شرایطی باشید که دسترسی به مراکز دندانپزشکی نداشته باشید. در این صورت می توانید با روش های خانگی تا حد زیادی از شدت این درد بکاهید تا زمانی که بتوانید به یک مطب دندانپزشکی مراجعه کنید.

روش های درمان خانگی دندان درد

اگر امکان مراجعه به مطب دندانپزشکی نداشته باشید، می توانید با انجام یکی از روش های زیر به طور موقت دندان درد خود را تسکین دهید تا شرایط مناسب برای مراجعه به مطب برای شما فراهم شود.

·         درمان دندان درد با کمپرس یخ

·         کاهش دندان درد با آب نمک

·         استفاده از داروهای مسکن بدون نسخه

·         درمان دندان درد با چای نعناع

·         استفاده از سیر برای تسکین دندان درد

·         کاهش دندان درد با ژل آلوئه ورا

·         درمـان دنـدان درد با میخک خشک و یا روغن میخک

·         استفاده از دهان شویه هیدروژن پراکسید

مراجعه به مطب دندانپزشکی

همانطور که در قسمت بالاتر مقاله اشاره کردیم، روش های خانگی درمان درد دندان به صورت موقتی عمل می کنند و برای دریافت یک درمان دائمی و ترمیم دندان نیاز است تا هر چه سریعتر به یک کلینیک یا مطب دندانپزشکی مراجعه کرد. دنـدان درد در اکثر مواقع علامتی از پوسیدگی، عفونت دنـدان، عفونت لثه و … است و در صورت عدم درمان به موقع ممکن است باعث بروز مشکلات جدی تر مانند بیماری لثه، آبسه دنـدان و … شود.

روش های پیشگیری از دندان درد

بدون شک بهترین راهکار برای پیشگیری از دندان درد، رعایت بهداشت دهان و دندان به طور کامل و درست است. این کار را با رعایت نکات زیر انجام دهید:

·         روزانه حداقل دو بار (صبح و شب) دندان هایتان را مسواک بزنید.

·         مصرف غذاها و خوراکی های شیرین را به حداقل ممکن برسانید.

·         استفاده از نخ دندان را فراموش نکنید.

·         مصرف سیگار و دخانیات را به طور جدی ترک کنید.

·         هر ۶ ماه یکبار چکاپ دندانپزشکی داشته باشید تا در صورت وجود مشکل، در شرایط ابتدایی درمان شود.

ایمپلنت دیجیتال چیست و چه مزایایی به نسبت ایمپلنت دندان سنتی دارد؟

ایمپلنت دیجیتال یکی از روش های جدید ایمپلنت است که در آن از تجهیزات و فناوری های جدید استفاده می شود تا ایمپلنت فوری تر و درمان راحت تر انجام شود. در حال حاضر تنها تعداد محدودی از مراکز دندانپزشکی مجهز به این تکنولوژی هستند. این نوع ایمپلنت دندان از جمله فناوری هایی تشکیل شده است که در ادامه به طور مختصر آنها را نام خواهیم برد:

·         قالب گیری دیجیتالی: در روش ایمپلنت دیجیتال، قالب گیری به صورت دیجیتالی انجام می شود. در این روش نیازی به خمیر دندانپزشکی نیست و تنها به کمکی دستگاهی دیجیتالی از دهان و دندان شما اسکن گرفته می شود.

·         عکسبرداری دیجیتالی: در روش عکسبرداری دیجیتالی نیازی به گذاشتن فیلم در داخل دهان بیمار نیست.

·         دوربین داخل دهانی: به کمک دوربین داخل دهانی، وضعیت همه دندان ها به راحتی و با جزئیات دیده می شود.

·         مدل سازی سه بعدی کامپیوتری: مدل سازی سه بعدی کامپیوتری وضعیت استخوان و عصب در محل کاشت را مشخص می کند.

·         تکنولوژی CAD/CAM: تصاویر به صورت داده های دیجیتالی ذخیره می شوند و به دستگاه مربوطه ارسال می شوند. در کامپیوتر به کمک نرم افزار مخصوص طراحی سه بعدی، ترمیم متناسب با شرایط ایمپلنت طراحی می شود. مدل نهایی به دستگاه تراش دیجیتالی فرستاده شده و روکش آماده می شود.

ایمپلنت دیجیتال بهترین ایمپلنت فوری

علم دندانپزشکی در سال های اخیر پیشرفت های چشمگیری داشته و ایمپلنت دندان به روش دیجیتال نیز به عنوان یکی از شگفتی های دندانپزشکی شناخته شده است. استفاده از روش های مدرن و نوین در زمینه ایمپلنت دندان سبب شده است که درمان افراد به اسن وسیله، راحت تر، بدون درد و سریع تر انجام شود. البته لازم به ذکر است که هزینه ایمپلنت دیجیتال به دلیل به کارگیری فناوری های جدید و دیجیتالی در آن، از روش سنتی بیشتر است. به ایمپلنت دیجیتال ایمپلنت فوری نیز گفته می شود که در ادامه به بررسی مزایای آن خواهیم پرداخت.

مزایای ایمپلنت دیجیتالی چیست؟

همان طور که گفتیم، در ایمپلنت دیجیتالی از تکنولوژی پیشرفته استفاده می شود که باعث بالا رفتن دقت جراحی و تسریع روند درمان می شود. برای مثال این روش ایمپلنت با حداقل برش انجام می شود که باعث کاهش خونریزی و کوتاه تر شدن دوره نقاهت می شود. از جمله مزایای ایمپلنت دیجیتالی به شرح زیر است:

·         دقت بالاتر درمان و جراحی

·         کاهش درد ایمپلنت

·         تسریع روند درمان

معرفی 5 روش درمان دندان درد در خانه

یکی از مهم ترین علائم بیماری های دهان و دندان مانند پوسیدگی دندان، التهاب لثه، شکستگی و یا عفونت دندان، دندان درد است. برای هرکسی ممکن است شرایطی پیش آید (مانند دندان درد شبانه و یا قرار داشتن در محلی که امکان دسترسی به دندانپزشکی وجود نداشته باشد) که امکان مراجعه به مراکز دندانپزشکی را نداشته باشد. در این شرایط برای تسکین دندان درد می توان از یک سری درمان خانگی استفاده کرد. در ادامه مقاله به معرفی برخی روش های درمان خانگی دندان درد اشاره می کنیم.

درمان دندان درد با چای نعناع

نعناع خاصیت ضد التهابی و خاصیت بی حس کنندگی دارد که استفاده از آن برای کاهش دندان درد موثر است. برای درمان دندان درد در خانه از طریق نعناع، یک قاشق چای خوری برگ نعناع را داخل یک فنجان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه روی گاز بجوشد. پس از خنک شدن چای، آن را داخل دهان بچرخانید و سپس قورت دهید.

درمان دندان درد با سیر

به دلیل خاصیت آنتی باکتریالی سیر، از آن استفاده های درمانی گوناگونی می شود و تاثیر آن در تسکین دندان درد نیز فوق العاده است. برای این کار یک حبه سیر را خرد کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه روی دندانی که درد می کند قرار دهید. بعد از گذشت چند دقیقه تاثیر فوق العاده آن را می بینید.

درمـان دندان درد با میخک

میخک حاوی نوعی ماده شیمیایی به اسم اوژنول است که عملکرد آن شبیه به یک ماده بیهوشی است. همچنین میخک خاصیت ضد التهابی و آنتی باکتریایی دارد که عفونت دندان و لثه را از بین می برد. برای درمان دندان درد با میخک چند قطره از روغن میخک را روی پنبه ای بریزید و روی دندانی که درد می کند قرار دهید و یا اینکه یک میخک خشک را مدتی روی دندان قرار دهید و سپس آن را بجوید.

درمـان دندان درد با ژل آلوئه ورا

ژل آلوئه ورا به دلیل خاصیت آنتی باکتریالی که دارد در درمان دندان درد و التهابات لثه می تواند موثر باشد.

درمـان دندان درد با آویشن

آویشن خواص درمانی بیشماری دارد که از جمله آنها می توان به درمان سرماخوردگی، درمان عفونت ریه و سرفه مزمن اشاره کرد. ترکیب اصلی آویشن تیمول است که خاصیت ضدعفونی کنندگی و ضد قارچی دارد.

برای درمان دندان درد با آویشن می توانید چند قطره از روغن آویشن را داخل یک لیوان آب بریزید و آن را غرغره کنید و یا اینکه چند قطره روغن آویشن را روی یک پنبه بزنید و آن را روی دنـدانی که درد می کند قرار دهید.

روش های جایگزین برای ایمپلنت دندان کودکان

 

از دست دادن دندان در کودکان به دلایل مختلفی مانند پوسیدگی دندان و یا حادثه، بسیار شایع است و معمولا والدین به اولین چیزی که فکر می کنند، ایمپلنت دندان است. همانطور که می دانیم ایمپلنت دندان یک روش برای جایگزینی دندان از دست رفته است که از 3 بخش پایه، اباتمنت و تاج دندان می شود. بعد از کاشت این 3 باهم، مانند یک دندان طبیعی به نظر می رسند.

علت اینکه نمی توان برای کودکان ایمپلنت دندان انجام داد چیست؟

برای انجام ایمپلنت دندان باید دندانها و فک فرد به طور کامل رشد کرده باشد و استخوان فک به تکامل رسیده باشد. پس ایمپلنت دندان کودکان امکانپذیر نیست زیرا کودکان در حال رشد و نمو هستند و استخوان فک آن ها نیز به رشد و تکامل کامل نرسیده است.

روش های جایگزین ایمپلنت دندان کودکان کدامند؟

معمولا دندانپزشک برای پرکردن جای دندان از دست رفته کودکان، چندین روش را پیشنهاد می کند و بهتر است تا رسیدن به سن مناسب برای ایمپلنت، یکی از روش ها را برای پر کردن جای خالی دندان به صورت موقت انتخاب کرد. این درمان ها شامل موارد زیر می شود:

فیلیپر؛ رایج ترین روش جایگزین کردن

فیلیپر یک دندان مصنوعی نازک و شکننده است که به راحتی در دهان قرار داده می شود و می توان آن را نیز از دهان خارج کرد. لازم به ذکر است که استفاده از فیلیپر نیاز به نگهداری و دقت زیادی دارد.

استفاده کردن از بریج مریلند

این روش برای دندان های جلو مناسب نیست چون برای پر کردن جای خالی دندان از دست رفته باید پروتز دندان را به وسیله عمل های اچینگ و باندینگ، به دندان های کناری متصل کرد و این دندان های کناری به عنوان نگهدارنده آن عمل می کنند.

استفاده از کاور دندان

کاور دندان، یک روش مناسب برای جایگزین کردن ایمپلنت دندان کودکان است. این روش برای پر کردن جای خالی دندان های عقب استفاده می شود. کاور جنس رزینی دارد و به شکل های مختلفی تولید می شود. به دلیل مات بودن رنگ آن، برای دندان های جلو مناسب نیست.

ریتینر اسیکس جایگزین ایمپلنت دندان کودکان

ریتینر اسیکس یا نگهدارنده، مقاومت بالا و ظاهری طبیعی دارد و یک روش پر کاربرد برای پر کردن جای خالی دندان های از دست رفته جلو و عقب است. تنها مشکلی که این روش دارد این است که باید در هنگام غذا خوردن آن را از دهان خارج کرد.

آیا دندان شیری نیاز به جایگزین دارد؟

زمانی که دندان شیری می افتد، نیازی به جایگزین کردن ندارد و دندان دائمی در جای دندان شیری رشد می کند. این یک فرایند طبیعی است و نیازی به دخالت دندانپزشک نیست.

دندانپزشکی شبانه روزی در تهران و مهم ترین ویژگی های آنها

مراجعه به دندانپزشکی در تهران یکی از دغدغه های اصلی افرادی است که مشکلاتی دندانی دارند و در طول روز فرصت رفتن به مطب های دندانپزشکی را ندارند. اصولا هم این مشکل برای کارمندان پیش می آید که قصد دارند تا بعد از ساعات کاری خود به مطب دندانپزشکی مراجعه کنند. برای حل این مشکل، دندانپزشکی های شبانه روزی به روی کار آمده اند و شما با مراجعه به دندانپزشکی شبانه روزی می توانید مشکل دندان های خود را درمان کنید.

اما ممکن است که این سوال پیش بیاید که دندانپزشکی شبانه روزی چیست؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که به دندانپزشکی هایی که در آن ها چندین متخصص دندانپزشکی و عمومی به صورت 24 ساعته در حال ارائه خدمات دندانپزشکی هستند، دندانپزشکی شبانه روزی گفته می شود. کلینیک های 24 ساعته دندانپزشکی با مطب های دندانپزشکی کاملا فرق دارند و در ادامه درباره آن ها بحث می کنیم.

فرق بین دندانپزشکی 24 ساعته و مطب دندانپزشکی چیست؟

مطب دندانپزشکی متعلق به یک دندانپزشک است و طبیعتا در آن تعداد محدودی خدمات ( مانند جرمگیری، عصب کشی، ترمیم و … برای دندانپزشک عمومی و دندانپزشک متخصص نیز با توجه به نوع تخصصی که دارد) قابل ارائه هستند. همچنین ساعت کاری دندانپزشک در مطب محدود بوده و یک شبفت کاری به بیماران خدمات رسانی می کند.

دندانپزشکی های شبانه روزی یک ساختمان بزرگ است که در آن اتاق های درمان با تعداد زیادی یونیت فعال است که چندین دندانپزشک متخصص و عمومی با تعدادی زیادی پرسنل به صورت 24 ساعته مشغول به کار هستند.

لیست دندانپزشکی های شبانه روزی تهران

در این قسمت سعی داریم که بهترین کلینیک های شبانه روزی را به شما معرفی کنیم:

دندانپزشکی تاج دنتال

آدرس: جنت آباد مرکزی، تقاطع نیایش( چهارراه ایرانپارس)، طبقه فوقانی بانک سپه، پلاک 2

خدمات: کامپوزیت و لمینت دندان، ایمپلنت دندان، طرح لبخند، دندانپزشکی کودکان، ارتودنسی دندان، جراحی، ترمیمی، پروتز، درمان ریشه.

دندانپزشکی شبانه روزی پردیس

آدرس: خیابان شریعتی، بالاتر از سید خندان، نبش بن بست خیام، پلاک 948

خدمات: کلیه خدمات دندانپزشکی از جمله ایمپلنت، ارتودنسی، دندانپزشکی اطفال و …

دندانپزشکی شبانه روزی رایا

آدرس: خیابان ولیعصر، بالاتر از ظفر، بلوار اسفندیار، پلاک 62

خدمات: ارتودنسی تخصصی، پروتز ثابت و متحرک، خدمات تخصصی زیبایی، خدمات تخصصی و فوق تخصصی اطفال، جراحی لثه، خدمات تخصصی درمان ریشه و عصب کشی، خدمات تخصصی فک و صورت

ویژگی های دندانپزشکی های 24 ساعته

·         داشتن مجوز وزارت بهداشت

·         داشتن یک ساختمان بزرگ

·         تنوع خدمات درمانی

·         قرار داشتن تعدادی یونیت فعال

·         ساعت کاری 24 ساعته

·         داشتن امکانات و تجهیزات بالا

رژیم کتوژنیک مناسب چه کسانی است؟ انواع رژیم کتو

رژیم کتوژنیک به رژیم کتو هم معروف است و یک برنامه غذایی است که پر از چربی، پروتئین متوسط و کم کربوهیدرات می باشد. این رژیم یکی از رژیم های لاغری مدرن است که توجهات زیادی را در سال های اخیر به خود جلب کرده است. خیلی از افراد تصور می کنند که رژیم کتوژنیک 28 روزه رایگان تنها نوع آن است، اما اینگونه نیست و این رژیم از انواع مختلفی تشکیل شده است.

انواع رژیم لاغری کتوژنیک

این رژیم انواع مختلفی دارد و اساس آنها با یکدیگر مشابه است و تفاوت آنها به میزان مصرف روزانه چربی، پروتئین و کربوهیدرات برمی گردد. تنوع این رژیم شامل موارد زیر می شود:

رژیم کتوژنیک استاندارد

در این برنامه، میزان بسیار کمی کربوهیدرات، پروتئین به مقدار متوسط و چربی زیادی جای داده شده است. اگر بخواهیم با اعداد و ارقام بگوییم، شما بر اساس این نوع رژیم لاغری روزانه باید 70% چربی، 20% پروتئین و فقط 10 درصد کربوهیدرات مصرف کنید.

رژیم کتوژنیک پروتئین بالا

این نوع رژیم شبیه به برنامه کتوژنیک استاندارد است، اما نسبت چربی 60%، پروتئین 35% و کربوهیدرات 5% می باشد.

از بین این برنامه ها، رژیم پروتئین بالا و رژیم استاندارد بیش از سایرین مطالعه شده اند و متداول ترند. رژیم کتوی هدفمند و چرخه ای به تازگی به این لیست اضافه شده اند و ورزشکاران و بدن سازان طرفداران اصلی آن ها هستند.

رژیم کتوژنیک دوره ای

رژیم کتوژنیک چرخه ای شامل رعایت برنامه کتوژنیک استاندارد به مدت 5 تا 6 روز در هفته و به دنبال آن، 1 تا 2 روز مصرف کربوهیدرات بیشتر از حد استاندارد است.

رژیم کتوژنیک هدفمند

پیرو این نوع برنامه لاغری کتوژنیک در روزهایی که فعالیت زیادی داشته اید، می توانید کربوهیدرات بیشتری مصرف کنید.

رژیم کتوژنیک برای چه کسانی مناسب است؟

شاید برایتان جالب باشد که بدانید رژیم کتو در ابتدا برای درمان بیماران مبتلا به سرع و تشنج ایجاد شد و به مرور متخصصان تغذیه از آن برای بهبود بیماری های دیگری نیز استفاده کردند که شامل موارد زیر می شود:

·         بهبود شناختی و حافظه

·         دیابت نوع 2

·         سرطان مانند گلیوبلاستوما

·         اختلالات روانی

·         بیماری آلزایمر

·         اوتیسم

·         چاقی

لازم به ذکر است که برنامه غذایی کتوژنیک در بهبود دیابت نوع 2 بسیار موثر است. تحقیقات انجام شده بر روی 349 بیمار دیابتی که به مدت یک سال رژیم کتو گرفته بودند، نشان داد که بیماری در این افراد تا حدود 60 درصد بهبود یافته و وابستگی آنها به انسولین بسیار کمتر شده است.

بررسی کامل تفاوت های جراحی اسلیو معده و بای پس معده

جراحی اسلیو معده یکی از رایج ترین جراحی های لاغری در سراسر جهان است که در طی این روش، جراح لاغری حدود 70-80 درصد حجم معده را برش داده و از بدن خارج می کند. به مرور و با گذشت حدود 6 ماه بیمار حدود 50 ال 60 درصد وزن قبلی خود را از دست می دهد. عمل بای پس معده بعد از جراحی اسلیو طرفداران زیادی دارد و در جهان خیلی از مردم این روش لاغری را برای رسیدن به تناسب اندام خود استفاده می کنند.

عمل بای پس معده چگونه است؟

در این روش، بهترین جراح چاقی با ایجاد یک کیسه کوچک از معده آن را به طور مستقیم به روده کوچک متصل می کند. در نتیجه این جراحی، غذای بلعیده شده وارد کیسه کوچک معده و سپس مستقیما وارد روده کوچک می شود و به این ترتیب بخش اعظمی از معده و قسمت اول روده کوچک را دور می زند. به همین دلیل اسم این عمل لاغری را بای پس (به معنی دور زدن) گذاشته اند.

در نتیجه این عمل جراحی، افرادی که عمل بای پس معده انجام می دهند پس از آن که غذای کمتری می خورند و کالری کمتری جذب بدنشان می شود و همین موضوع باعث لاغری و کاهش وزن آنها می شود.

فواید جراحی بای پس معده

·         کاهش وزن چشمگیر و طولانی مدت

·         درمان بیماری های مرتبط با چاقی

·         جراحی اصلاح شده و استاندارد

معایب بای پس معده

·         در صورت عدم تبحر جراح، امکان انسداد روده وجود دارد.

·         بروز عوارض بیهوشی مانند رفلاکس معده و تنگی نفس در برخی از افراد

·         دوره نقاهت به نسبت طولانی مدت

دوره نقاهت کوتاه، یکی از مهم ترین مزایای جراحی اسلیو معده

همانطور که می دانیم عمل اسلیو به روش لاپاراسکوپی انجام شده و در نتیجه بر خلاف جراحی های لاغری باز، دوره نقاهت کوتاهی دارد و بیمار می تواند پس از گذشت مدت کوتاهی از جراحی فعالیت روزمره خود را از سر بگیرد.

طبق تجربیات کسانی که اسلیو معده انجام داده اند، بیمار نهایتا تا 24 ساعت بعد از جراحی، از بیمارستان مرخص شده و بعد از 2 هفته می تواند فعالیت های روزمره خود را شروع کند. البته لازم به ذکر است که بیمار حداقل تا ۴ هفته اجازه انجام فعالیت های سنگین بدنی را ندارد.

مزایای دیگر عمل اسلیو معده

·         کاهش وزن چشمگیر در مدت زمان بسیار کوتاه

·         بهبود بیماری های مرتبط با چاقی مثل دیابت، فشار خون بالا

·         تاثیر زیاد در درمان ناباروری

·         در این روش جراحی لاغری، تغییری در سیستم روده ایجاد نمی شود

صفحه قبل 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 صفحه بعد